Valencia Kamp : Allerlaatste kans om te profiteren van onze €10,00 Early-Bird Korting inclusief gratis shirtbedrukking t.w.v. €14,95!

Allerlaatste kans om te profiteren van onze €10,00 Early-Bird Korting inclusief gratis shirtbedrukking t.w.v. €14,95!

Vanwege het recent toevoegen van een aantal nieuwe locaties in Nederland en België heeft Valencia Voetbalkamp afgelopen week haar succesvolle Early-Bird Actie mét gratis shirtbedrukking eenmalig verlengd. De laatste week hiervan is ingegaan en dat betekent dat je nog maar een paar dagen hebt om te profiteren van korting op de aanmeldprijs én gratis shirtbedrukking!

Gratis shirtbedrukking!
Meld je aan vóór 26 september 2022 en zij bedrukken jouw shirt met eigen naam en favoriete rugnummer gratis (t.w.v. € 14,95)! Ook ontvang je €10,00 korting op de aanmeldprijs! Voor info & aanmelden kijk op www.valenciavoetbalkamp.be

Deze herfstvakantie beleeft de jeugd van Lubbeek en omgeving de voetbalweek van hun leven. De Spaanse topclub Valencia CF stuurt trainers van de jeugdopleiding naar SMS Lubbeek.

In Spanje staat Valencia CF bekend om de goede jeugdopleiding, geen enkele andere club leverde meer internationals aan het Spaanse team in de afgelopen 15 jaar. Sterren als Jordi Alba, David Villa, José Luis Gayà, Ferran Torres en Carlos Soler zijn klinkende voorbeelden van de succesvolle jeugdopleiding.

Het Valencia CF Voetbalkamp is te gast in de herfstvakantie van maandag 31 oktober t/m vrijdag 4 november 2022 op het complex van SMS Lubbeek in Lubbeek.

Valencia CF blij met partner SMS Lubbeek

Sinds de zomer van 2011 organiseert Valencia CF met veel succes voetbalweken in Nederland en België. Zo succesvol dat er in 2022 wordt uitgebreid. Daarbij is in 2022 SMS Lubbeek voor het eerst partner van Valencia CF. SMS Lubbeek behoort daarmee tot een selecte groep partnerclubs van Valencia CF in België.

Voetbaltraining krijgen van officiële jeugdtrainers Valencia CF

Het Valencia Voetbalkamp is een 5-daagse trainingsweek voor jeugdspelers (jongens en meisjes) van 6 t/m 14 jaar van elk niveau onder leiding van officiële Valencia CF jeugdtrainers. De kinderen worden ingedeeld op leeftijd en niveau, zodat ieder kind op zijn/haar eigen niveau kan trainen. De Spaanse Valencia CF trainers worden geassisteerd door Nederlandse en Belgische UEFA gecertificeerde en ervaren trainers die allen een opleiding hebben genoten van Valencia CF. Het aantal deelnemers is gelimiteerd, zo is iedereen verzekerd van voldoende aandacht, óók van de Spaanse trainers.

De deelnemers ontvangen van partner Puma een Valencia CF trainingstenue, bestaande uit: shirt – short – sokken. Daarbij krijgen de deelnemers een Valencia CF Bidon, Valencia CF Diploma en 5 dagen top training door de officiële Spaanse Valencia trainers volgens de succesvolle Valencia Methodology. Daarnaast krijgen de deelnemers lunch, drinken, gezonde tussendoortjes en vers fruit. De deelnemersbijdrage is €212,50 (mogelijkheid tot betaling in 2 termijnen).

Maak kans op een weekend Valencia!

Alle deelnemers aan het Valencia Voetbalkamp maken kans op een voetbalreis naar Valencia. Per locatie worden door de Valencia CF trainers de meest talentvolle spelers uitgenodigd voor een weekend Valencia. Als gast van Valencia CF gaan zij trainen op het trainingscomplex van Valencia CF, een wedstrijd van het 1e team bekijken, een stadiontour in Estadio Mestalla, bezoek aan de fanshop en meer!

Alle informatie staat op www.valenciavoetbalkamp.be