Identiteit

SMS Lubbeek,

Een regionale voetbalclub waar ieder kind welkom is. Waar leeftijd, gender, sociale, etnische of religieuze afkomst nooit een breekpunt is. Een plaats waar elke speler, maar ook elke ouder zich thuis moet voelen. Zodat ze elke training en wedstrijd met plezier willen komen. Als voetbalclub is het onze taak om elke speler gelijke kansen aan te bieden, aangepast aan de kwaliteiten van elk individu.

  • De ontwikkeling van elke jeugdspeler staat centraal.
  • Onderlinge vriendschap, respect, fair-play zijn belangrijker dan resultaten.

Waar we kinderen op een “pedagogische verantwoorde manier” trachten te begeleiden. Als vereniging zorgen we ervoor dat elk kind zich op hun tempo kan ontwikkelen. Dit door een groep trainers die op het voetbalveld hen de basis van het voetbal aanleren. Trainingen waar “de bal” eveneens centraal staat.

 Als “teamsport” is het dan ook belangrijk om jongeren van jongs af aan het voetbalspel “samen” te laten ontdekken. “Samen” oefenen, “samen” luisteren naar trainer of begeleider maar ook “samen winnen en samen verliezen”. Het is onze taak om hen aan te leren hoe je moet omgaan met verlies en tegenslagen.